NHL:n läntisen konferenssin viimeisestä pudotuspelipaikasta Calgary Flamesin kanssa vääntävän Winnipeg Jetsin leirissä käydään valtapeliä päävalmentaja Rick Bownessin sekä tähtisentteri Mark Scheifelen välillä, väittää The Athleticin toimittaja Murat Ates.

Atesin mukaan täksi kaudeksi Jetsin päävalmentajaksi pestattu ja ensitöikseen kapteenin C-kirjaimen Blake Wheelerin pelipaidasta riisunut Bowness olisi nyt riitautunut myös Scheifelen kanssa. Bowness haluaa pelintekijänä tunnetun sentterin muuttavan pelityyliään.

– Lauo sitä kiekkoa! Jos saat paikan, lauo! Et voi vain katsella syöttöpaikkoja, muuten tämä joukkue on ongelmissa. Tästä syystä laukausmäärämme ovat alhaalla, samoin maalimäärämme, Bowness raivosi tähdelleen.

Scheifelen kuitti päävalmentajalle oli viiltävä.

– Olen pelannut koko ikäni kiekonhallintaan perustuvaa peliä, varsinkin hyökkäysalueella. Tykkään pitää kiekkoa. Tämä on tapa, jolla rakennan hyökkäyksiä. Sillä tavalla saamme enemmän aikaa hyökkäyspäässä ja väsytämme vastustajamme. Jos se (maalin tekeminen) ottaa 59 minuuttia, olkoon niin. Ajatusmaailmani on aina ollut sellainen, että laatu tulee ennen määrää, Scheifele sivaltaa.

Kaksikon erimielisyyksien on epäilty jopa saattavan johtaa toisen kaksikosta lähtöön seurasta kesällä. Myös ex-kapteeni Wheelerin nimi on jälleen liitetty mukaan treidispekulaatioihin.