Nashville Predatorsin Juuse Saros torjui jälleen joukkueensa elintärkeään voittoon Predatorsin kukistettua NHL-kauden ylivoimaisesti parhaan joukkueen Boston Bruinsin vieraissa lukemin 2-1.

Ottelussa 35 torjuntaa esittänyt suomalaistähti valittiin oikeutetusti kamppailun ykköstähdeksi. Bruinsin supertähti David Pastrnak rikkoi Saroksen nollapelihaaveet lopulta vain kaksi sekuntia ennen ottelun päätöstä.

Täysi pistepotti oli Nashvillelle elintärkeä, sillä Predators on edelleen kahden pisteen päässä lännen viimeisestä pudotuspelipaikasta kaksi ottelua Winnipeg Jetsiä vähemmän pelanneena.

Metropolitan-divisioonan kärkijoukkue Carolina Hurricanesin alavireinen putki sai puolestaan jatkoa Tampa Bay Lightningia vastaan. Lightning haki Raleigh’sta 0-4-vierasvoiton. Jesse Puljujärvi istui jo toista kertaa peräkkäin katsomossa.