Washington Capitalsin pitkäaikaisen tähtisentteri Jevgeni Kuznetsovin väitettiin hiljattain jättäneen seuralleen useita siirtopyyntöjä viimeisten parin vuoden aikana.

30-vuotiaan taiturin 7,8 miljoonan dollarin vuosipalkalla varustettu jättidiili kattaa vielä kaksi seuraavaa kautta. Nyt Capitalsia kymmenettä kautta edustava hyökkääjä on ottanut itse kantaa ympärillään pyöriviin treidihuhuihin.

– Tiedän miten homma menee. Ihmiset laittavat mitä tahansa Instagramiin tai Twitteriin saadakseen tykkäyksiä. Olen puhunut näiden ihmisten kanssa ja kysynyt, mistä oikein revitte nämä kaikki väitteet? Kuznetsov kommentoi Capitalsin sisäpiiritoimittaja Sammi Silberille.

Oli miten oli, on Kuznetsovin kausi kaukana Capitalsin odotuksista. Taiturimainen venäläinen on tehtaillut 73 pelissä vaisut tehot 12+31=53.