Buffalo Sabres kohahdutti NHL-markkinoita taannoin solmimalla tulokassopimuksen toissa vuoden nuorten MM-kisojen sensaatiomaalivahti Devon Levin, 20, kanssa.

Tuolloin Kanadan paidassa kuusi MM-kisaottelua uskomattomin tilastoin 0,75 ja 97,6% pelannut maalivahti lukeutuu todellisiin megalupauksiin. Sabresin papereissa mies saattoikin jopa nousta Ukko-Pekka Luukkosen ohi tulevaisuuden todennäköiseksi ykkösmaalivahdiksi.

Sabresiä läheltä seuraava podcastaaja ja toimittaja Chad DeDominicis väittääkin nyt Sabresin olevan jopa valmis kauppaamaan Luukkosen toisaalle NHL:n kesämarkkinoilla. Toimittajan mukaan Sabresin seurajohdossa ei olla innostuneita Luukkosen kuluvan kauden otteista.

Sabres on ajanut Luukkosta, 24, ykkösvahdin rooliin jo useamman kauden ajan. Tällä kaudella entinen 2. kierroksen varaus on pelannut 30 NHL-ottelua vaisuin tilastoin 3,67 ja 89,0%.