Columbus Blue Jacketsissa on ristitty tämän kauden osalta kädet sen suhteen, että joukkue sijoittuisi kärkeen tulevan kesän NHL-varauslotossa ja pääsisi nappaamaan Connor Bedardista itselleen sukupolvitason ykkössentterin.

Myös muita aukkoja Jarmo Kekäläisen miehistöstä löytyy. Vladislav Gavrikovin myötä varsinkin vasemman pakin tontti huutaa jämäkkää vasemmalta laukovaa puolustajaa. Blue Jacketsin sisäpiiritoimittaja Aaron Portzline listaa kärkinimet Gavrikovin ruudun täyttäjäksi.

– Blue Jackets tarvitsee vasemmalta laukovan puolustajan, joka voi pelata 18 minuuttia illassa ja on vahva puolustussuuntaan sekä kykenee pelaamaan alivoimaa, Portzline arvioi The Athleticin kolumnissaan.

Toimittaja nostaa kärkiehdokkaiksi Boston Bruinsista todennäköisesti vapautuvan Dmitri Orlovin, New Jersey Devilsin Ryan Gravesin, Pittsburgh Penguinsin Brian Dumoulinin tai Dmitri Kulikovin sekä Tampa Bay Lightningin Ian Colen. Jopa Gavrikovin paluu Ohioon saattaa olla mahdollinen, mikäli mies ei solmi jatkoa Los Angeles Kingsin kanssa.

Viisikosta Orlov ja Graves lienevät Kekäläisen ykkösvaihtoehtoja. Suomalaispomo saattaa hyvinkin suunnata katseensa myös muihin sopimuksenalaisiin puolustajiin pakistonsa vahvistamiseksi.