Columbus Blue Jackets koki viime yönä tylyn 2-7 tappion Vegas Golden Knightsin käsittelyssä.

Patrik Laine pelasi ottelussa ensimmäistä kertaa Columbuksen ykkössentterinä. Suomalainen suoriutui odotuksiin nähden vahvasti ja saalisti tehot 0+2.

Kyseessä ei ollut pelkkä kokeilu. Laine nähdään sentterinä todennäköisesti myös jatkossa.

– Pidin siitä. Oli vaikea joukkue vastassa ja vaikea paikka pelata, mutta oli oma maailmansa pelata sentteriä. Pidin siitä. On paljon asioita, joita pitää työstään. Etenkin aloituksia. Se on taito, jonka voi oppia ja olen valmis oppimaan. Olisi voinut mennä huonomminkin, Laine kommentoi ottelun jälkeen.

Seuraavalle päivälle Laine on jo sopinut videotreenit valmennuksen kanssa.

– Käymme läpi tilanteita ja pelin lukemista. Yritän oppia. Emme välttämättä katso vain minun nauhojani vaan myös liigan huippusenttereitä. Katsomme, mitä he tekevät aloituksissa ja muuta sellaista. Nämä ovat kovia aikoja, mutta olen superinnoissani tästä mahdollisuudesta.