New York Rangersin tähtipelaajiin jo vuosikymmenen ajan kuulunut Chris Kreider vertaa tämän vuoden joukkuetta Rangersin takavuosien tähtisikermiin, jotka taistelivat kymmenisen vuotta sitten mestaruuksista vuosi toisensa jälkeen.

Kreider näkee joukkueissa paljon yhtäläisyyksiä nykyiseen.

– Tämä joukkue muistuttaa minua niistä nipuista, joita meillä oli muutaman ensimmäisen kauteni aikana. Joukkueemme syvyys on vaikuttavaa. Kaikki puhuvat yleensä top 6 -hyökkäyksestä, mutta meiltä löytyy lisäksi ”Kid’s Line”, joka dominoi hyökkäyspäässä sekä nelosketju, joka tuo kiekollista etua ja jota vastaan on erittäin vaikea pelata, Kreider luettelee New York Postille.

– Meillä oli hyvä joukkue jo viime kaudella. Siinä oli syvyyttä, muttei samalla tavalla kuin tällä hetkellä.

Kreider vertaa nykyjoukkuetta varsinkin Rangersin kevään 2012 rosteriin, jolloin mies itse debytoi NHL:ssä 20-vuotiaana.

– Miettikää, suurimman osan ajasta meillä oli Rick Nash pelaamassa kakkosketjussa sekä kakkosylivoimassa! Terve, Kreider muistelee neljän vuoden jaksoa, jonka aikana Rangers ylsi kerran Stanley Cupin finaaleihin ja kolmesti konferenssifinaaleihin, Kreider muistelee tulokasvuottaan.