Minnesota Wild otti viime yönä dramaattisen 8-5 voiton St. Louis Bluesista. Blues johti ottelua 3-1 ensimmäisen erän jälkeen, menetti johtonsa toisessa erässä ja hävisi rumasti kolmanessa erässä.

St. Louisin maalivahti Jordan Binnington oli jälleen ottelun näkyvin hahmo. Kun Minnesota meni ottelussa 4-3 johtoon, Binnington riisui kypäränsä ja kävi huutelemassa Minnesotan vaihtopenkille.

Hetkeä myöhemmin Minnesota meni ottelussa uudelleen 5-4 johtoon. Maalia juhliessaan Wild-pelaaja osui Binningtoniin, mikä sai maalivahdin kupin menemään totaalisesti nurin. Hän hyökkäsi Minnesota-pelaajien kimppuun.

Wild-maalivahti Marc-Andre Fleury luisteli Blues-päätyyn ja yritti haastaa Binningtonia tappeluun. Tuomarit kuitenkin estivät tilanteen.

Tuomaristolla oli oma rangaistuksensa Binningtonille. Hänet heitettiin ottelusta kokonaan ulos.

Voit katsoa Binningtonin viimeisimmät tempaukset alta.