Philadelphia Flyersin erotettua toimitusjohtaja Chuck Fletcherin toimistolla tulee luonnollisesti tapahtumaan muutoksia. Sportsnetin NHL-toimittaja Elliotte Friedmanin mukaan väliaikainen toimitusjohtaja Daniel Briere on vahvoilla pysyväksi GM:ksi.

Toimitusjohtajan lisäksi Flyers aikoo palkata vanhemman neuvonantajan. Tähän tai johonkin muuhun toimistotehtävään halutaan Friedmanin lähteiden perusteella palkata Eric Lindros.

Kuusi kautta 2010-luvun taitteessa Flyersia edustanut Briere toimi GM:n erityisapulaisena ennen tuoretta rooliaan. Aktiiviuransa parhaimpina vuosina NHL:n eliittiin pelaajana kuulunut Lindros oli pennsylvanialaisten kapteeni kuuden kauden ajan kahdeksasta kaudestaan Phillyssä, mutta pelaajauran jälkeen järkälemäinen ex-sentteri ei ole tienannut leipäänsä jääkiekkoseuralta.