Boston Bruins pelaa uskomatonta kautta. 64 pelaamasta ottelustaan joukkue on voittanut 50. Tappioita on vain 14 kappaletta ja niistäkin viisi on tullut vasta jatkoajalla tai rankkareilla.

Boston on tehnyt huikella kaudellaan uuden NHL:n kaikkien aikojen ennätyksen. Boston pääsi 50 voiton rajapyykkiin nopeimmin koko NHL:n historiassa.

Helpolla ratkaiseva voitto ei tullut. Lauantai-illan ottelussa Detroit Red Wingsiä vastaan Boston oli avauserän jälkeen 0-2 tappioasemassa. Toisessa erässä Boston nousi tasoihin ja meni lopulta ohi kolmannessa erässä Garnet Hathawayn maalilla.

Boston voi valmistaa pudotuspelipaikkansa jo lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Pudotuspelipaikan varmistaminen vaatisi, että New York Islanders häviää Washington Capitalsille tai Ottawa Senators häviää Vancouver Canucksille varsinaisella peliajalla.