Hiljattain mediassa levisivät huhut NHL:n laajentamisesta 34 joukkueeseen. Laajennuskaupunkien kerrottiin olevan mitä todennäköisimmin Houston ja Atlanta, mutta Andy Stricklandin tavoittaman NHL-lähteen mukaan puheet ovat ennenaikaisia.

Toimittaja ja podcast-juontaja Strickland raportoi sisäpiirilähteen kertoneen, että kyseiset kaupungit ovat kyllä ilmaisseet kiinnostuksensa, mutta eivät muiden ehdokkaiden edellä. Houston ja Atlanta eivät välttämättä ole edes listan kärkipäässä.

Lähde vihjasi myös, ettei laajennus ole tapahtumassa lähiaikoina. Mahdollisesti laajennus ei kuulemma tapahdu ollenkaan.

Andy Strickland

@andystrickland
League source on rumors of Atlanta and Houston expansion. They are two cities that have expressed interest but neither of these two are ahead of anyone else, and nothing is happening soon, if at all….went on to say “Not sure these two cities are even at top of our list” #NHL