Jesse Puljujärvi harjoittelee Carolina Hurricanesin kanssa ensimmäistä kertaa keskiviikkona.

24-vuotias suomalaishyökkääjä kertoo NHL.fi:n/comin haastattelussa olevansa tällä hetkellä virtaa täynnä.

– Olen valmis ja innoissani. Tämä on todella hyvä joukkue, ja odotuksissa on, että menemme pitkälle (pudotuspeleissä). Tämä on jännittävää, ja odotan innolla, että pääsen tuomaan vahvuuksiani esiin. Toivottavasti pystyn olemaan hyvä pelaaja tälle joukkueelle, Puljujärvi kommentoi.

Suomalaishyökkääjä pääsee nyt pelaamaan ja viettämään aikaa useamman suomalaispelaajan kanssa. Puljujärvelle uudet pelikaverit kelpaavat varsin hyvin.

– Kaikki he ovat tuttuja jätkiä. Kiva päästä värjäilemään heidän kanssaan. Ja oli hauskaa nähdä pitkästä aikaa häntä (Sebastian Ahoa). Hän kävi alkukaudesta moikkaamassa minua Edmontonissa, ja nyt näimme toisen kerran (tämän kauden aikana), Puljujärvi kertoi.