Nashville Predatorsin kautta ei voida kutsua onnistuneeksi, mutta aihetta innostukseen Tennesseessä on. Keltanuttuinen organisaatio on haalinut itselleen upean lupauskatraan.

Juuso Pärssisen läpimurto ei valtaosalta suomalaisia jääkiekon seuraajia ole jäänyt huomaamatta. Seitsemännellä kierroksella vuonna 2019 varattu 22-vuotias toisen polven NHL-kiekkoilija on 42 ottelussa tehtaillut pistelukemat 5+18=23.

Muitakin komeettoja Predatorsin tämän kauden kokoonpanosta löytyy, sillä Luke Evangelistan ja Philip Tomasinon sisäänajot ovat sujuneet mallikkaasti. 21-vuotiaat hyökkääjät ovat päässeet NHL:n puolelle yhteensä 14 otteluun ja keränneet tehopisteet 4+5=9.

Vuoden 2016 kuutosvaraus Cody Glass on osoittanut vihdoin kuuluvansa NHL:ään ja omaa yhä potentiaalia top 6 -rooliin. Omaa näytönpaikkaansa odottavat vielä muun muassa Edmonton Oilersin viime vuoden ykköskierroksen valinta Reid Schaefer ja Joakim Kemell.

Maalivahtiosastolta AHL:n puolelta löytyy Jaroslav Askarov, yksi aikansa lupaavimmista veskareista. KHL:ssä päitä kääntää Ässien viime kauden maalivahti Konstantin Volkov, jolla tosin on 25-vuotiaana vielä vuosi sopimusta jäljellä.

Puolustukseen ei valtavaa rynnistystä ole, mutta Semjon Tshistjakovin KHL-kausi ja Ryan Ufkon mykistävät esitykset nuorten MM-kisoissa tuovat jotain odottamisen arvoista myös tulevaisuuden takalinjalle.