Carolina Hurricanes antoi Tampa Bay Lightningille valtaisan selkäsaunan päihittämällä tämän lukemin 6-0. Teuvo Teräväinen viimeisteli puolet osumista tehden hattutempun toista kertaa NHL-urallaan.

Edellisen kerran Teräväinen juhli kolmen maalin ryöppyä vuoden 2017 marraskuussa. Tämänkertaisen maalikimaran näet alta tai tästä linkistä.

Hurricanes hallitsi ottelua mielin määrin etenkin toisessa erässä, jossa Lightning ei saanut yhtäkään laukausta maalia kohti. Erityisen tehokas Canes oli ylivoimalla, sillä osumista neljä syntyi vierasjoukkueen pelaajan kuluttaessa jäähypenkkiä.

Maalikarkeloihin osallistui myös Jesperi Kotkaniemi, joka viimeisteli osumansa vajaat viisi minuuttia ennen pelin loppua. Superillan sinetöivät neljä maalisyöttöä.