NHL:n siirtotakarajan viimeiset viikot olivat tänä vuonna poikkeuksellisen viihdyttävät. Isoja tähtiä liikkui poikkeuksellisen paljon, ja monet seurat olivat valmiita maksamaan todella paljon noustakseen tänä vuonna mestaruustaistoon.

Moni seura vahvistui siirtotakarajan viimeisinä hetkinä. Neljä seuraa kuitenkin erottui edukseen: New York Rangers, Dallas Stars, Toronto Maple Leafs sekä Boston Bruins.

Rangers haali kasaan siirtotakarajan nimekkäimmät vahvistukset. Seuraan liittyivät tähtihyökkääjät Vladimir Tarasenko ja Patrick Kane, kun taas työmyyrä Tyler Motte vahvisti joukkueen alimpia ketjuja. Niko Mikkola oli edullinen lisäys puolustusvahvuuteen.

Dallas puolestaan oli jo pitkään etsinyt vahvistusta laitahyökkääjäosastolleen. Niinpä seura hankki varsin edullisesti Jevgeni Dadonovin. Dallas vahvisti vielä keskikaistaansa Max Domilla, joka pelaa uransa parasta kauttaan.

Toronto vahvisti jo ennestään kovaa hyökkäyskalustoaan Ryan O’Reillylla, joka on erinomainen kahdensuunnan sentteri. Pakistoonsa Toronto haki leveyttä Jake McCaben, Erik Gustafssonin ja Luke Schennin muodossa. Toronto on nyt erinomaisessa tilanteessa, jossa se voi aina iskeä kuumimmat pelaajat kolmospariin.

Hurjavireinen Boston puolestaan hankki pakistoonsa Dimitri Orlovin, joka on kotiutunut joukkueeseen erinomaisesti ja yllättänyt kiekollisella potentiaalillaan. Garnet Hathaway tuo taas fyysisyyttä alempiin ketjuihin, ja Tyler Bertuzzi on erinomainen paikkaaja loukkaantuneelle Taylor Hallille.