Boston Bruinsin faneille tarjottiin torstaina todellista hemmottelua. Ensiksi Bruins julkisti hankkineensa vaihtokaupan avulla tähtihyökkääjä Tyler Bertuzzin ja hetkeä myöhemmin tietoon tuli sitäkin isompi uutinen.

Bruins tiedottaa solmineensa kahdeksanvuotisen jatkosopimuksen seuran suurimman tähden David Pastrnakin kanssa.

Sopimus on arvoltaan ällistyttävät 90 miljoonaa dollaria, eli 26-vuotiaan tshekkihyökkääjän tilille kilahtaa vuosittain 11,25 miljoonan dollarin palkkapotti. Sopimus ensimmäisen viisi vuotta sisältää siirron estävän pykälän.

Pastrnakista tulee uuden sopimuksensa myötä NHL:n neljänneksi parhaiten palkattu pelaaja.

Bruinsin vuodesta 2014-15 lähtien edustanut Pastrnak on tällä hetkellä NHL:n maalipörssin toisena ja pistepörssin neljäntenä. Kaukaloiden supertähti on mättänyt 60 ottelussa 42 maalia ja 80 tehopistettä.

Pastrnakin nykyinen sopimus olisi päättynyt tähän kauteen ja miehestä olisi tullut kesällä vapaa agentti.

x - Boston Bruins

@NHLBruins
And now, we did THAT thing 🖊

📰: bit.ly/3KOodY8