NHL:n pudotuspeleihin valmistautuva Edmonton Oilers etsii tällä hetkellä siirtomarkkinoilta kuumeisesti uusia puolustajia.

TSN:n toimittaja Darren Dreger paljastaa Twitterissä, että Oilers on kiinnostunut vahvistamaan takalinjojaan ainakin Mattias Ekholmilla, ja neuvottelut ovat käynnissä. 32-vuotias ruotsalainen ei ole kuitenkaan ainut pelaaja, josta Oilers on kiinnostunut, sillä seura on iskenyt silmänsä myös Montreal Canadiensin Joel Edmundsoniin.

Molemmat puolustajat toisivat Oilersin alakertaan kokemusta. Ekholm on pelannut koko NHL-uransa Predatorsissa. Tällä hetkellä hänen sopimuksensa on voimassa kesään 2026 saakka ja tämän kauden palkka on 5,5 miljoonaa dollaria. Edmundsonin sopimus on puolestaan voimassa vuoteen 2024 asti. Kuluvasta kaudesta puolustaja kuittaa itselleen reilut 4,5 miljoonaa dollaria.

Darren Dreger

@DarrenDreger
Interested to see how big/small Nashville’s next trade will be. Sources say the Oilers and Preds continue discussions on veteran Dman Mattias Ekholm. Among the options Ken Holland is grinding away on with the deadline looming. @TSNHockey