Muun muassa NHL:n televisiointioikeudet Suomessa omistava Viaplay on tehnyt Elisa Viihde Viaplay Total -pakettiin iso hinnankorotuksen.

Asia selviää Viaplayn sivuilta, jossa kerrotaan, että uusille asiakkaille hinta on tästä päivästä (23.2.) lähtien 44,99 euroa kuukaudessa. Aiemmin paketin hinta oli 39,99 euroa kuukaudessa.

Vanhoille asiakkaille hinta tulee astumaan voimaan ensimmäisestä 27. maaliskuuta jälkeisestä maksusta alkaen.

– Parannamme jatkuvasti sisältötarjontaamme ja oikeuksiimme kuuluu tälläkin hetkellä useita markkinoiden suosituimpia urheiluoikeuksia. Yleinen taloustilanne vaikuttaa kuitenkin myös meihin tuotantokulujen sekä urheiluoikeuksien hankintakustannusten noustessa.

– Jotta voimme jatkossakin tarjota ensiluokkaisen katselukokemuksen kaikille Elisa Viihde Viaplayn asiakkaille, tulemme tekemään hinnankorotuksen. Live-urheilun lisäksi Viaplay investoi myös tasokkaisiin urheiludokumentteihin sekä sekä muihin laadukkaisiin viihdesisältöihin, Viaplay kommentoi asiaa verkkosivuillaan.