NHL:n siirtotakarajaan ei ole enää kuin reilu viikko aikaa, ja siirtokeskustelut käyvät kuumina Atlantin toisella puolen. Siirtotakaraja on perjantaina 3. maaliskuuta.

Yksi siirtotakarajan mielenkiintoisimmista nimistä on San Jose Sharksin tähtihyökkääjä Timo Meier. Hän on iskenyt kauden 57 ottelussa tehot 31+21=52. On selvää, että hänet tullaan kauppaamaan, mutta iso kysymys on minne.

NHL-toimittaja Elliotte Friedman vieraili NHL Networkin lähetyksessä ja keskusteli Meierin tilanteesta. Hänen mukaansa Meierin todennäköisimmin saavat hankittua joko New Jersey Devils, Carolina Hurricanes tai jokerikortti Vegas Golden Knights.

Devils haluaisi tehdä Meierin kanssa heti jatkosopimuksen. Carolinalla taas ei olisi asian kanssa mikään kiire, vaan he voisivat miettiä jatkosopimusta kauden päätteeksi tai ensi kaudella.