Jutun arkistokuvassa oleva Teemu Pulkkinen jäi pelaamaan jääkiekkoa Venäjälle, vaikka maa aloitti vuosi sitten karmean hyökkäyssodan Ukrainaan. KHL:stä lähti suomalaisia yksi toisen jälkeen, ja nyt Traktor Tsheljabinskin pelaaja on sarjan ainoa Suomesta.

Sport-Express kertoi eräässä jutussaan, että hyökkääjä tienaa sarjassa 16:nneksi eniten. KHL:ssä on 22 joukkuetta, ja kun jääkiekkojoukkueen muodostaa tavallisesti noin 20-25 pelaajaa, on sarjan pelaajamäärä noin puolen tuhannen paikkeilla. Täten voidaan todeta, että Pulkkinen on sarjan selkeästi yksi parhaiten palkatuista.

Eniten tienaavat Avangard Omskin Maksim Shalunov ja Lokomotiv Jarloslavlin Korban Knight. Heidän palkkansa on 90 miljoonaa ruplaa vuodessa, eli noin 1 130 000 euroa. Pulkkinen ansaitsee kaudessa 65 miljoonaa ruplaa, eli jonkin verran päälle 810 000 euroa.

NHL:ssä kausina 2013-17 pelannut suomalainen on iskenyt 61 pelissä tehot 15+12=27. Joukkue on itäisessä konferenssissa toiseksi viimeisenä, ja jatkopaikan kanssa tekee todella tiukkaa.

Pulkkinen pelasi tarunhohtoisessa 83 ottelua pistein 13+9=22. Hän edusti Detroit Red Wingsiä, Minnesota Wildia ja Arizona Coyotesia.