NHL:n siirtotakarajan mielenkiintoisimpiin treidikohteisiin lukeutuva Patrick Kane on antanut pakit ainakin yhdelle hänestä tarjouksen tehneelle seuralle, kertoo NHL-sisäpiiritoimittaja Stefan Rosner.

New York Islandersin asioita läheltä seuraava Rosner kertoo saarelaisten tehneen tarjouksen Chicago Blackhawksin ikonisesta taiturista. Kiinnostus ei kuitenkaan ollut molemminpuolista.

– Islanders tarvitsee korkean kaliiberin hyökkääjän, mikäli he aikovat edetä pitkälle pudotuspeleissä ja he olivat kiinnostuneita Kanesta. Liigan läheltä tulevan lähteen mukaan Kanelle ei kuitenkaan ollut kiinnostusta liittyä Islandersiin. Tämä käy kyllä järkeen, Rosner väittää.

Kanen kerrotaan yhä haikailevan siirtoa New York Rangersin riveihin siitäkin huolimatta, että seura hankki jo Vladimir Tarasenkon St. Louis Bluesista. The Athleticin mukaan myös Carolina Hurricanes, Vegas Golden Knights, Dallas Stars sekä Minnesota Wild ovat edelleen mukana Kane-kisassa. Myös Toronto Maple Leafsin ja Edmonton Oilersin kerrotaan kiinnostuneen taiturin palveluksista.