NHL:n siirtomarkkinoiden kuumimpiin nimiin lukeutuvan puolustaja Jakob Chychrunin lähtölaskenta on alkanut.

Toimittaja Adam Vingan kertoo Twitterissä, että Arizona Coyotesin valmennus on vahvistanut, että Chychrun puuttuu jatkossa pelaavasta kokoonpanosta niin kauan, että jotain tapahtuu. Kyseinen lausunto tarkoittaa sitä, että puolustajan kauppaaminen lähestyy.

Chychrun on liitetty huhuissa aiemmin vahviten Los Angeles Kingsiin.

Kuluvalla kaudella Chychrun on esiintynyt Coyotes-puolustuksessa 36 ottelussa tehopistein 7+21=28. Puolustajan sopimusta on jäljellä aina kesään 2025 saakka. Tällä hetkellä Chychrunin palkka on seitsemän miljoonaa dollaria kaudessa.

Adam Vingan

@AdamVingan
Coyotes coach Andre Tourigny: “(Chychrun) will remain out of the lineup until something happens.”

Adam Vingan

@AdamVingan
Jakob Chychrun will be scratched again for trade-related reasons tonight in Nashville.