Chicago Blackhawksin Jonathan Toewsin ympärillä liikkuneet siirtohuhut ovat viime aikoina viilentyneet.

Seuraikonin on kerrottu suhtautuvaan mahdolliseen treidiin nihkeästi. Tämä ei kuitenkaan vähennä muiden seurojen kiinnostusta kolminkertaisen Stanley Cup -mestarin palveluksia kohtaan.

The Athleticin NHL-toimittaja Shayno Goldman kertoo kuuden seuran tehneen tiedusteluja tai jopa käyneen neuvotteluja sentterin palveluksista. Goldmanin mukaan kyseiset seurat ovat Colorado Avalanche, Winnipeg Jets, Edmonton Oilers, Carolina Hurricanes, Washington Capitals sekä Dallas Stars.

Mahdollisen treidin kohdalla ongelmaksi muodostuu Toewsin ilmeinen haluttomuus siirtoon sekä tiettävästi miehen oma epävarmuus uran jatkosta kuluvan kauden jälkeen. 34-vuotiaan kanadalaisen on kerrottu harkitsevan tosissaan uransa päättämistä Blackhawks-paidassa tähän kauteen.