Vancouver Canucks ei korpivaelluksesta huolimatta aio tehdä uudelleenrakennusta. Suunnitelman vahvistaneen urheilutoimen presidentti Jim Rutherfordin sanat eivät resonoineet hyvin kannattajien korvissa.

— Toimiston päätöksistä tuntuu puuttuvan suunta ja tarkoitus, Canucks-kannattaja Andy Per päivittelee The Canadian Pressille. Mielestäni on melko selvää, että tämän hetken kokoonpano ei ole tarpeeksi hyvä, mutta me teemme jatkuvasti pieniä muutoksia ja yritämme saada neliön muotoista palikkaa ympyrän muotoisesta reiästä.

Monet fanit pitkään jatkuneen keskinkertaisuuden lisäksi tyytymättömiä siihen, miten Bruce Boudreaun potkut päävalmentajan paikalta hoidettiin. Heidän mielestään kanadalaisluotsia ei olisi tarvinnut pitää penkin takana, kun hänen seuraajansa oli käytännössä jo valmiina.

Tyytymättömyyttä kannattajat ovat osoittaneen usein tavoin. Pelipaitoja on heitetty jäälle moneen otteeseen, ja joukkue on buuattu pois jäältä usean ottelun päätteeksi. Lippuja on myyty jokaiseen peliin yli 18 tuhatta kappaletta, mutta tyhjät penkkirivit eivät ole enää harvinainen näky Rogers Arenan lehtereillä.

Valoa tunnelin päähän loi Bo Horvatin treidi, johon pääosa faneista tuntuu olevan tyytyväinen.