New York Rangers on kiinnittänyt katseensa San Jose Sharksin tähtihyökkääjään Timo Meieriin, DailyFaceoff-sivuston sisäpiiritoimittaja Frank Seravalli raportoi perjantai-iltana.

Meierin pelaaja-agentti Claude Lemieux paljasti tammikuussa, että hänen suojattinsa tullaan todennäköisesti kauppaamaan toiseen NHL-seuraan. Sopimuksensa tähän kauteen päättävän 26-vuotiaan sveitsiläisen jatkosopimusneuvottelut ovat olleet pahasti jumissa.

– Nyt saa alkaa levittää uutista. Rangers on siirtänyt katseensa Meieriin seuran ykköskohteena siirtorajalla. Sharksin GM Mike Grier tuntee Rangersin organisaation läpikotaisin, joten he olisivat sopivia vaihtopartnereiksi, Seravalli kirjoittaa.

Seravallin tietojen mukaan Rangers haluaisi tehdä Meierin kanssa vaihtokaupan yhteydessä jatkosopimuksen. Ilman jatkosopimusta Meier olisi tulevana kesänä oikeutettu kymmenen miljoonan dollarin arvoiseen sopimustarjoukseen (Qualifying offer).

Meier on pelannut tällä kaudella pisteiden valossa NHL-uransa parasta jääkiekkoa . Huippunopea sveitsiläinen on mättänyt 51 ottelussa komeat 28 maalia ja 48 tehopistettä.