Carolina Hurricanes voitti viime yönä Los Angeles Kingsin uskomattomalla tavalla.

Kolmanteen erään lähdettäessä Carolina oli 1-4 tappioasemassa. Kolmella maalilla kolmannessa erässä Carolina nousi tasoihin ja vei lopulta voiton jatkoajalla lukemin 5-4.

Carolinan voittomaalista vastasi hurjassa vireessä oleva Sebastian Aho. Hän pääsi piiskaamaan kiekon ylivoimalla sisään onetimerilla lähietäisyydeltä.

Aho on nyt viiden ottelun maaliputkessa. Niissä hän on paukuttanut nyt kahdeksan maalia. Kauden 42 ottelussa Ahon tehot ovat 22+23=45.

Tämä oli vasta viides kerta koko seuran historiassa, kun Carolina on noussut kolmen maalin takaa tasoihin ja voittoon. Viimeksi Carolina pystyi samaan temppuun vuonna 2016 Vancouver Canucksia vastaan.

Sportsnet

@Sportsnet
COME. BACK. CANES.

After trailing 4-1 earlier in the game, the @Canes complete the comeback thanks to Sebastian Aho's @SUBWAYCanada OT winner!