Detroit Red Wings on ajautunut haastavaan asemaan kapteeninsa Dylan Larkinin jatkosopimusneuvotteluissa.

Michiganin oman pojan nykyinen, 6,1 miljoonan dollarin vuositienestit takaava sopimus umpeutuu kesällä, eikä 26-vuotias tähtisentteri ole vielä suostunut jatkosopimukseen punasiipien kanssa. Kapteeni on jopa hylännyt yhden Red Wingsin tarjoaman mammuttitarjouksen.

Steve Yzerman tarjosi Larkinille kahdeksaa vuotta ja 64 miljoonaa dollaria, mutta Larkinin leiri pitää Mathew Barzalin New York Islandersin kanssa solmimaa kahdeksan vuoden ja 73,2 miljoonan (cap hit 9,15 miljoonaa) sopimusta mittatikkuna, Detroit Free Pressin toimittaja Helene St. James paljastaa.

Red Wingsin entinen tähtipuolustaja Chris Chelios ei usko seuran silti päästävän kapteeniaan vapaille markkinoille taisteluitta.

– Tunnen Yzermanin ja sen, miten hän hoiti Steven Stamkosin, Nikita Kutsherovin ja parin muun kaverin sopimuksen Tampassa. Hän tulee käyttämään kaiken vaikutusvaltansa saadakseen Larksin jatkosopimuksen alle. Hän on paikallinen poika ja hän kuuluu Red Wingsin organisaatioon, Chelios näkee.