Philadelphia Flyersin voitti jääkiekon NHL:ssä sunnuntaiyönä Winnipeg Jetsin 4-0, ja pakki Rasmus Ristolainen nousi tehopisteille tehoin 0+2=2.

Nuorten maailmanmestarin tilillä on edelleen vain yhdeksän (2+7) pinnaa, mutta samalla viime aikojen vire on ollut komeaa seurattavaa. Ristolainen on takonut 17. tammikuuta alkaen tehot 2+5=7, ja ne kestävät vertailun lähes jokaiseen NHL-pakkiin.

Ristolainen näet keikkuu pakkien pistepörssissä aikavälillä 17.-29. tammikuuta peräti jaetulla nelossijalla ja parhaana suomalaisena.

Eniten pisteitä pakeista tässä ajassa ovat summanneet New Jersey Devilsin Dougie Hamilton ja San Jose Sharksin Erik Karlsson, jotka ovat iskeneet tehot 3+5=8 ja 2+6=8.

Lisäksi tämän noin vajaan parin viikon aikana suomalaispakki on kyennyt keräämään tehotilastoon komean lukeman +6.

Kolmen ottelun pisteputkessa menevälle Flyersille voitto oli elintärkeä. Joukkue on divisioonassaan seitsemäntenä, mutta esimerkiksi sen kolmatta sijaa 11 pinnaa perässä.

Itäisen konferenssin vertailussa 51 pinnaa ovat 12:nneksi eniten. Esimerkiksi puolenvälin, eli kahdeksannen sijan Pittsburgh Penguins on kerännyt 57 pistettä.