Vancouver Canucksin organisaatio on parhaillaan melkoisen turbulenssin kourissa.

Sotkuisasti hoidetun valmennustiimin vaihdoksen lisäksi seura kaupittelee lukuisia pelaajiaan. NHL:n arvostetuimpiin sisäpiiritoimittajiin lukeutuvan Elliotte Friedmanin mukaan edes kaikki nimekkäimmät tähdet eivät ole turvassa siirtokarusellilta.

– Uskon, että Brock Boeser tullaan kauppaamaan. Uskon Tyler Myersin joutuvan kauppakohteeksi joko kesken kauden tai kesällä bonusten maksuunpanon jälkeen. He yrittävät saada myös joitakin muita pelaajia ulos.

– Useat muut pelaajat tulevat vaihtamaan maisemaa. Bo Horvat, Boeser, Myers ja ehkä jopa Thatcher Demko. Tätä en olisi uskonut sanovani, mutta kaikki on nyt mahdollista, Friedman lataa Tim and Friends -podcastin tuoreimmassa jaksossa.

Canucksin presidentti Jim Rutherford laukoi hiljattain kitkeriä kommentteja nykyjoukkueestaan. Seurapomon mukaan sikariporras on yrittänyt tuloksetta kaupata useita huonoja sopimuksia toisaalle.