Nashville Predatorsin hyökkäyksessä loistava Juuso Pärssinen jatkoi NHL:n tulokaskautensa tehokasta liitoa myös perjantain vastaisena yönä. Hän tehoili kaksi syöttöpistettä pelissä, jossa Preds kellisti New Jersey Devilsin maalein 6-4.

Suomalainen nosti tehojen myötä kauden saldonsa lukemiin 6+15=21. Ne ovat syntyneet 34 ottelussa.

Nashvillen erilaisiin tilastoihin erikoistuneella Twitter-tilillä kerrottiin, että kautta seurahistorian vain kolme tulokasta on takonut uransa ensimmäistä 20 pinnaa kasaan nopeammin.

He ovat Craig Smith 25 ottelussa, Aleksandr Radulov 29 matsissa ja Filip Forsberg 32 ottelussa.

Nashville Predators PR

@PredsPR
Per @PR_NHL: Juuso Parssinen now has 21 points (5g-16a) in his first 34 GP. Among players to debut with the Predators, only three rookies have recorded their first 20 NHL points in fewer games: Craig Smith (25 GP), Alexander Radulov (29 GP) and Filip Forsberg (32 GP).

Pärssinen oli perjantaiyön kierroksen tauottua tulokkaiden pistepörssissä jo kahdeksantena, ja siinä pitkään suomalaisista parhaana keikkunut Arizona Coyotesin Matias Maccelli oli vain pinnan (3+19=22) edellä.

Yön ottelussa Preds-pelaajista pisteille nousi myös maalin iskenyt Mikael GranlundJuuse Saros puolestaan torjui 35 kertaa. New Jerseyn Erik Haula jäi pisteittä.