St. Louis Bluesia viidettä kauttaan edustava tähtisentteri Ryan O’Reilly on ottanut harvinaisen suorasanaisesti kantaa ympärillään velloviin siirtohuhuihin.

O’Reillyn, 31, nykyinen, 7,5 miljoonan dollarin vuositienestit takaava sopimus umpeutuu kesällä. Mies itse jatkaisi mieluiten uraansa nykyisessä seurassaan. Ajatus siirrosta loppukaudeksi jonkin mestarisuosikin riveihin ei ole kanadalaiselle mieleinen. Osapuolet ovat keskustelleet myös jatkosopimuksesta.

– Meillä on pientä dialogia meneillään, mutta mitään aikarajaa ei ole olemassa, hyökkääjä myöntää The Athleticille.

– Tämä on paikka, jossa haluan olla. En toivo siirtoa toisaalle, mutta uskoakseni asiat selviävät siirtotakarajalle tultaessa. Katsotaan mitä tapahtuu. Saan jatkuvasti viestejä kavereilta. Milloin minua huhutaan kaupattavaksi sinne, milloin tänne.

O’Reilly myöntää, että loppupeleissä kyse on bisneksestä.

– Ilman muuta. Haluan saada asiat toimimaan (Bluesissa), mutta samalla haluan sen mitä ansaitsen. Loppupeleissä kyse on bisneksestä ja mikäli emme menesty, etkä pysty hoitamaan hommaasi joukkueen johtajana, silloin he hankkiutuvat sinusta eroon, hyökkääjä muistuttaa.

O’Reilly on pelannut kuluvalla kaudella nyt 37 ottelua vaisuin tehoin 10+6=16. Miehen plusmiinus-lukema on karut 28 pykälää pakkasella.