Ottawa Senators tiedotti tiistaina surullisista uutisista, kun se kertoi apuvalmentajansa Bob Jonesin sairastuneen ALS-tautiin.

Jones, 53, kuuluu Senatorsin valmennusryhmään nyt neljättä kauttaan. Miehellä on ennen Senators-pestiä allaan pitkä ura OHL-päävalmentajana, minkä lisäksi Jones kuului kauden ajan Texas Starsin AHL-seuran valmennusryhmään ennen siirtymistään NHL:ään.

Jonesin sairastama ALS on sama sairaus, mihin Toronto Maple Leafsin ruotsalaislegenda Börje Salming menehtyi marraskuun lopulla. ALS on liikehermoja rappeuttava motoneuronisairaus. Yleinen elinajanodote on taudin toteamisesta vain noin 2-5 vuotta.

Ottawa Senators

@Senators
News Release: The #Sens are asking the entire hockey community for encouragement, prayers and support following assistant coach Bob Jones' ALS diagnosis: ottsens.com/3D9fD1m