Dallas Stars on liittynyt mukaan kilpailuun Patrick Kanen palveluksista, kertoo Sportsnetin Elliotte Friedman.

Mikäli teksasilaisseura päätyisi hankkimaan Chicago Blackhawks -tähden riveihinsä, olisi sillä heittää loppukaudella jäälle vähintään kaksi todellista superketjua. Joukkueen ykkösketju Jason Robertson-Roope Hintz-Joe Pavelski on pelannut pitkään yhdessä, joten olisikin mielenkiintoista nähdä, hajoittaisiko valmennusjohto ykkösketjun Kanen tulon myötä.

Toinen vaihtoehto olisi iskeä Kane veteraaniketjuun Jamie Bennin ja Tyler Seguinin rinnalle. Yhtä kaikki, taiturimaisen jenkin tulo nostaisi Starsin kertaheitolla suurimpien mestarisuosikkien joukkoon.

Blackhawksin kerrottiin aiemmin vaativan vaihdossa Kanesta ykköskierroksen varausvuoroa, huippulupausta sekä yhtä myöhempien kierrosten varausoikeutta.

Starsilla on siirtotakarajan palkkabudjetissaan vain 1,3 miljoonaa dollaria vapaata tilaa, joten sen olisi kaupattava joitain pelaajia Kanen sopimuksen tieltä. Blackhawks on todennäköisesti valmis maksamaan puolet Kanen loppukauden palkasta kaupan toteutuessa.