Colorado Avalanche kohtasi viime yönä NHL:ssä Calgary Flamesin. Kolmannen erän alussa Colorado johtaa ottelua numeroin 3-1.

Mikko Rantanen jatkoi ottelussa hurjaa virettään. Hän avasi maalihanat ensimmäisessä erässä kuuden minuutin kohdalla tykittämällä kiekon onetimerilla yläpesään.

Samalla Rantanen teki Coloradolle uuden seuraennätyksen. Hän rikkoi 30 maalin rajapyykin nopeimpana pelaajana koskaan seuran historiassa. Edellistä ennätystä piti nimissään seuralegenda Joe Sakic 44 ottelulla. Rantasella kesti 30 maalin mättämiseen 43 ottelua.

Kauden 43 ottelussa Rantanen on nyt nakuttanut vahvat tehot 30+25=55.