Kiekkolegenda Kimmo Timonen tylyttää tuoreessa Kimanttia-podcastin jaksossa kovin sanoin NHL:n heittopussijoukkue Anaheim Ducksia.

Timonen kummastelee sitä, ettei kauan sitten mahdollisuudet pudotuspeleihin menettäneestä joukkueesta löydy minkäänlaista asennetta loppukauden peleihin.

– Kyllä on Anaheim huono. Ai että! Tuli sellainen Buffalo-fiilis, kun katsoi Buffaloa muutama vuosi sitten. Potentiaalia on, mutta kun mennään kulmiinkin silleen, että kunhan ei vaan mitään sattuisi. Ylimääräinen syöttö paikoissa, joissa pitäisi ampua. Tuli mieleen, että nämä pojat vaan kikkailee täällä. Ei ole mitään väliä, kuka pelin voittaa. Kunhan tehdään hieno maali ja on kivaa, Timonen lataa.

– Totta kai niillä on tulevaisuus edessä, mutta kun niiden nimilistaa katsoo, niin on Zegrasia, McTavishia, Terryä. Niiden pitäisi yrittää kantaa joukkuetta ja näyttää, että he kuuluu liigan tähdistöön. Myös vanhemmat pelaajat, Silfverberg ja tämmöiset… en tiedä mitä on tapahtunut, Timonen tylyttää.

Ducks on NHL:n sarjataulukossa kolmanneksi viimeisenä ja lännessä toiseksi viimeisenä takanaan vain Chicago Blackhawks. Nuori joukkue on napannut kauden 45 ottelustaan vain neljä varsinaisen peliajan voittoa.

Kuunnella uusin Kimanttia-jakso kokonaisuudessaan täältä.