Chicago Blackhawksin pitkäaikainen kapteeni ja seuraikoni Jonathan Toews myöntää ensimmäistä kertaa suoraan siirron toiseen NHL-organisaatioon olevan täyttä realismia.

Toewsilla, 34, on käynnissä 16. kausi Blackhawksissa, jota kanadalaissentteri on kipparoinut syksystä 2008 alkaen. Nyt ”Kapteeni Totinen” myöntää kuitenkin ajan Blackhawksissa olevan mitä suuremmalla todennäköisyydellä lähellä päätepysäkkiään.

– Osa minusta ei halua vieläkään uskoa tilannetta ja haluaisin päättää urani Blackhawks-paidassa. Samaan aikaan toinen puoli minusta tiedostaa, että organisaatiomme yrittää käynnistää uudelleenrakennusta, eikä muutos olisi välttämättä pahitteeksi kenenkään kannalta. Tämä koskee myös itseäni, Toews pyörittelee NBC Sports Chicagon haastattelussa.

Toewsin nykyinen sopimus umpeutuu kauden jälkeen. Daily Faceoff -sivuston arvion mukaan konkarihyökkääjä olisi käyttökelpoinen loppukauden vuokrapelaaja jonkun mestarisuosikin kakkos- tai kolmossentteriksi.