Anaheim Ducks kaupittelee parhaillaan viime kesän jättihankintaansa John Klingbergiä.

Ruotsalaiskonkarin vuoden ja seitsemän miljoonan dollarin sopimus tarkoittaa sitä, että ilman treidiä puolustaja saa kävellä kesällä ilmaiseksi ulos kalifornialaisseurasta. Tähän Ducks ei luonnollisesti ole halukas, joskin seuran on Pierre LeBrunin mukaan tingittävä aiemmasta siirtopyynnöstään, ykköskierroksen varausvuorosta.

– Hintapyyntö puolustajasta alkaa ykköskierroksen varausvuorosta, tai näin Ducks ainakin on kertonut muille seuroille. Älä koskaan sano ei koskaan, mutta ottaen huomioon Klingbergin ongelmat kuluvalla kaudella en vain näe yhdenkään seuran suostuvan tuohon vaatimukseen, sisäpiiritoimittaja arvioi.

Arvioiden mukaan Klingbergin kauppahinnaksi saattaisi tulla kakkoskierroksen varausoikeus siinäkin tapauksessa, että Ducks suostuisi ottamaan kontolleen puolet puolustajan jättimäisestä palkasta.

Aiemmin tehokkaana hyökkäävänä puolustajana tunnetuksi tullut 30-vuotias Klingberg on pelannut tällä kaudella 36 ottelua vaisuin tehoin 5+8=13. Kaksinkertaisen maailmanmestarin peli ei suju myöskään puolustuspäässä, sillä plusmiinus-lukema on karut 23 pykälää pakkasella.