Edmonton Oilers kuritti viime yönä San Jose Sharksia oikein olan takaa. Ottelu päättyi lopulta Edmontonin 7-1 murskavoittoon.

Jesse Puljujärvi sai kahdessa ensimmäisessä erässä minimaalisesti vastuuta. Hän kellotti toiseksi vähiten peliaikaa kaikista kenttäpelaajista.

Edmonton lähti kolmanteen erään 5-0 johdossa, joten valmennus päätti antaa lepoaikaa supertähdilleen. Tämä tarkoitti paljon vastuuta alemmille kentille ja Puljujärvelle, joka kiitti peliajasta kolmannen erän puolivälissä.

San Josen puolustaja Nick Cicek heitti onnettoman avaussyötön ränniin. Puljujärvi katkaisi aivopierun helposti ja syötti kiekon eteenpäin Ryan Nugent-Hopkinsille. Puljujärvi rynnisti maalille, sai pian kiekon takaisin ja tinttasi sen maalin kattoon.

Osumallaan Puljujärvi katkaisi kuuden ottelun mittaisen maalittoman putkensa. Hän on iskenyt kauden 44 ottelussa tehot 4+6=10.

Voit katsoa Puljujärven maalin alta.