Viaplay lähestyi asiakkaitaan sähköpostilla. Yhtiö kertoi, että streamien katseluun on luvassa pieni rajoitus.

– Tulemme rajoittamaan streamien määrää niin, että samaa live-urheilutapahtumaa voi jatkossa seurata samanaikaisesti vain yhdeltä laitteelta kerrallaan. Et esimerkiksi voi enää katsoa samaa Valioliigan ottelua useammalla kuin yhdellä (1) laitteella. Voit kuitenkin silti katsoa esim. kahta eri Valioliihan ottelua kahdella (2) eri laitteella samanaikaisesti. Muutos toteutetaan helmi-maaliskuun aikana, Viaplay kertoo.

Tämä pieni muutos närkästytti fanit pahemman kerran. Yhtiölle sateli Twitterissä todella vihaisa palautetta.

– Laitoitte sähköpostia, Viaplay. Jos otsikko kertoo, että nostatte hintaa jälleen, niin oletan tekstin kertovan paljonko uusi hinta tulee olemaan. Jäikö viestin kirjoitus kesken? Hinnan lisäksi kiinnostaa mihin korotus perustuu, eräs fani ihmettelee.

– Naurettavaa pelleilyä, Viaplay. Eli samassa taloudessa asuvat henkilöt eivät voi enää katsoa samaa lähetystä, jos toinen on kotona ja toinen vaikkapa työreissussa? Ei taida teilläkään mennä liian hyvin, toinen lataa.

– Tää on kyl helvetin huono uutinen!! Ahneudella ei oo rajaa.

– Hävetkää saatanan varkaat.

Muokkaus: Myöhemmin Viaplay kertoi otsikossa olleen virhe. Palveluun ei ole tiedossa hinnankorotusta.

Heidi-Elisa

@haidielisa
Naurettavaa pelleilyä @Viaplay_FI
Eli samassa taloudessa asuvat henkilöt eivät voi enää katsoa samaa lähetystä, jos toinen on kotona ja toinen vaikkapa työreissussa?
Ei taida teilläkään mennä liian hyvin.
#killme #viaplayfi

Viaplay

@Viaplay_FI

Mikko Vasanko

@vasanko
Laitoitte sähköpostia @Viaplay_FI. Jos otsikko kertoo, että nostatte hintaa jälleen, niin oletan tekstin kertovan paljonko uusi hinta tulee olemaan. Jäikö viestin kirjoitus kesken? Hinnan lisäksi kiinnostaa mihin korotus perustuu.
Moi! Harmillisesti otsikossa oli virhe, pahoittelut sekaannuksesta! Muutos koskee liveurheilun katselurajoituksia ja se tehdään vähentääksemme tilien luvatonta jakamista. Mikäli palvelun kuukausimaksuun tulee muutoksia, tiedotamme niistä erikseen. /Annika #elisaviihdeviaplay