Florida Panthers ja Colorado Avalanche kohtasivat toisensa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Suomalaiset supertähdet Aleksander Barkov ja Mikko Rantanen olivat isossa roolissa varsin viihdyttävässä kamppailussa.

Aluksi näytti, että Panthers menee menojaan. 14 minuutissa petopaidat johtivat ottelua lukemin 3-0, ja toisen erän päätösminuutilla Barkov alusti illan toisella tehopisteellään ratkaisevalta tuntuneen 4-1-maalin. Kapteenin esityön sekä Anton Lundellin syöttämän osuman voit nähdä tästä linkistä.

Rantasen 20 sekunnin sisällä saalistamat 1+1 -tehot käynnistivät kuitenkin kirin, jolla Avs kiri tasoihin Artturi Lehkosen hylätystä osumasta huolimatta. Kotiyleisön tyrmistykseksi ryntäys ei riittänyt edes pisteille asti, sillä Matthew Tkachuk hiljensi areenan ajassa 56.30 4-3 -voittomaalillaan.