NHL:n suorapuheisin ja kiistellyin päävalmentaja John Tortorella ei tunnetusti anna armoa edes joukkueensa suurimmille tähdille.

Sen sai tuta viimeksi Philadelphia Flyersin tähtipuolustaja Tony DeAngelo ottelussa Toronto Maple Leafsiä vastaan. Tortorella peluutti jättipalkkaista DeAngeloa vain 32 sekuntia toisessa erässä 2-6-tappiopelissä Maple Leafsiä vastaan. Syyksi päävalmentaja kertoi tyytymättömyytensä DeAngelon aiheuttamiin kiekonmenetyksiin.

DeAngelo, 27, allekirjoitti Flyersin kanssa kahden vuoden sopimuksen viime heinäkuussa. Useissa kohuissa urallaan ryvettynyt tehopuolustaja tienaa nykysopimuksestaan viisi miljoonaa dollaria kaudessa.

DeAngelo on pelannut kuluvalla kaudella 35 ottelua tehoin 7+16=24. Mies on joukkueensa ylivoimaisesti tehokkain puolustaja ja kuluvan kauden kolmanneksi paras pistemies.