Colorado Avalanchen alkukausi on ollut vaikea jatkuvien loukkaantumisten vuoksi. Hallitseva mestari on tällä hetkellä vasta kahdeksannella sijalla läntisessä divisioonassa.

NHL-toimittaja Pierre LeBrunin mukaan Colorado metsästää aggressiivisesti vahvistuksia. Tähtäimessä on keskus- tai laitahyökkääjä.

LeBrunin mukaan Coloradon on kiinnostunut kahdesta isosta nimestä: Vancouver Canucksin Bo Horvatista ja St. Louis Bluesin Ryan O’Reillystä.

Horvat pelaa elämänsä parasta kautta. Hän on iskenyt kauden 34 ottelussa tehot 26+13=39. O’Reillyn kausi taas lähti hitaasti käyntiin, mutta viime aikoina tehoja on ropissut. Hän on iskenyt 35 ottelussa tehot 10+6=16.

– Jos Avsilla ei ole varaa näihin loppukauden vahvistuksiin, ehkä he nappaavat hyökkääjän yhden portaan alempaa. Joka tapauksessa, he ovat 100 prosenttisen päättäväisiä tekemään hankintoja lähempänä maaliskuun kolmatta, LeBrun kirjoittaa.