Noah Corsonia epäillään seksuaalirikoksesta. Syytettynä on yhteensä kolme miestä, joista toinen on ECHL-pelaajan entinen joukkuekaveri QMJHL-joukkue Drummondville Voltiquersistä. Muiden epäiltyjen nimiä ei ole tuotu julkisuuteen, sillä he olivat väitetyn rikoksen aikaan ala-ikäisiä.

Corsonin agenttifirma on kertonut asiakkaansa kiistävän syytökset ja aikovan puolustaa itseään oikeudessa. Alaikäiset syytetyt ovat myöntäneet syyllisyytensä kesään 2016 väitetysti ajoittuvaan rikokseen.

Kolmen kopla on syytteen mukaan raiskannut tuolloin 15-vuotiaan tytön yhdessä. Toinen alaikäisistä syytetyistä on väitetysti kuvannut tapahtumat.

Corson on sukua kahdelle huippuluokan NHL-konkarille. Isä Shayne Corson on Canada Cupin ja MM-kullan urallaan voittanut kolminkertainen NHL:n tähdistöottelun pelaaja, joka kiekkoili urallaan 1156:ssa taalaliigan ottelussa. Setä Darcy Tucker ei ollut yhtä tehokas kuin parhaimmillaan 75 tehopistettä yksittäisellä kaudellaan kerännyt lankonsa, mutta sukulaisia yhdistää kova pelityyli, eikä 947 NHL-pelin kokemuskaan ole kaukana kollegasta.

Nuorempi Corson pelaa ECHL:ssä AHL-joukkue Utica Cometsin sopimuksen alaisena, ja on toistaiseksi hyllytetty organisaation toiminnasta. Rikossyytöksistä kertoi ensimmäisenä Radio-Canadan toimittaja Martin Leclerc.