Colorado Avalanche joutuu selviämään jonkin aikaa ilman Nathan MacKinnonia. Avalanchen supertähti loukkaantui tiistain Philadelphia Flyers -ottelun avauserässä, eikä palannut enää kaukaloon.

Avalanchen päävalmentaja Jared Bednarin mukaan MacKinnonin vamma ei ole lievää sorttia.

– Se, että hän jätti ottelun jo niin aikaisessa vaiheessa ei ole hyvä merkki. Tiedämme, että hän tulee olemaan jonkin aikaa sivussa. Emme vielä tiedä tarkkaan kuinka pitkään, Bednar sanoi AltitudeSR 92,5 -radiokanavalla.

Sanomattakin selvää, että MacKinnonin menettäminen pitkäksi aikaa olisi karmaiseva isku jo ennestään loukkaantumisista kärsivälle NHL:n hallitsevalle mestarijoukkueelle. Tällä kaudella 23 ottelussa hurjat tehopisteet 8+26=34 mättänyttä kanadalaistähteä ei voi korvata kaukalossa mitenkään.

Avalanchen pitkäaikaisloukkaantuneiden joukosta löytyi jo ennestään tähtihyökkääjät Gabriel Landeskog ja Valeri Nitshushkin. Myös hyökkääjät Artturi Lehkonen, Evan Rodrigues ja Darren Helm ovat kärsineet loukkaantumisista. Puolustajista loukkaantuneena ovat Bowen Byram, Josh Manson sekä Kurtis MacDermid.