Ottawa Senators kellisti viime yönä New York Rangersin jatkoajalla maalein 3-2. Ottelun ykköshahmo oli Gordie Howe -hattutempun tehnyt Brady Tkachuk.

Tkachukin tappelu oli todella harvinaislaatuinen, sillä hän pudotti hanskat yhdessä Jacob Trouban kanssa. Vastakkain oli kaksi kapteenia ja vielä hyvin tienaavaa sellaista. Kaksikko tienaa yhdessä vuodessa yli 16 miljoonaa dollaria.

Tappelu oli tasainen. Tkachuk sai perille ehkä kovempia iskuja, mutta Trouba osui useammin ja sai lopulta kellistettyä Tkachukin alleen jäähän.

Rangers johti ottelua vielä viimeisellä minuutilla 2-1. Esiin nousi Tkachuk, joka iski tasoitusmaalin, kun ottelua oli jäljellä 49 sekuntia. Jatkoajalla hän puolestaan viimeisteli voittomaalin kahdeksan sekuntia ennen loppua.

Voit katsoa kapteenien tappelun alta.

Sportsnet

@Sportsnet
CAPTAINS BATTLE!

What a tilt between Tkachuk and Trouba 👊