Miro Heiskanen on ollut Dallas Starsin monikäyttöinen tuki ja turva. Pakki on iskenyt kauden 21 ottelussa tehot 3+16=19, lisäksi hän on joukkueen suvereeni peliaikakuningas keskiarvolla 24.48. Kakkosena on viime aikojen pakkipari Ryan Suter lukemin 21.59.

Kiekollinen ja hyökkäyksiä hyvin tukeva Heiskanen on luutinut viime aikoina Suterin rinnalla oikealla puolella.

Kätisyydestä johtuen Heiskasen otollisempi puoli olisi kuulemma vasemman pakin paikka. Oikea puoli on NHL:n nettisivujen jutun mukaan mielletty suomalaiselle vaikeammaksi.

– Miro on osoittanut pystyvänsä pelaamaan väärällä puolella. Hän on onnistunut sillä paikalla. Joillain vain on se kyky. Miro on tehnyt sitä pitkään, joten hänelle puolen vaihtaminen on aika saumaton siirtymä, Stars-luotsi Peter DeBoer kehui.

”Väärällä” paikalla pelaaminen kuulostaa huimalta, mutta vielä erikoisempaa siitä tekee se fakta, että Heiskanen on suvereenisti eniten pelaava Stars-pelaaja.

Sisäisessä peliaikatilastossa kakkosena on Suter lukemin 21.59.

– On mahtavaa, että Heiskasta voi peluuttaa yli 20 minuuttia. Pitkän kauden mittaan se ei kuitenkaan ole ihanteellista, eikä se ole tarkoituksemme.

Tähtipaidat astelevat seuraavan kerran estradille sunnuntai-iltana kello 22 alkaen, jolloin vastaan tulee Minnesota Wild.