Dallas Stars pöllytti viime yönä Anaheim Ducksia oikein kunnolla. Yksipuolinen ottelu päättyi Dallasin 5-0 voittoon.

Dallasin kuuma maalitykki Jason Robertson paukutti ottelussa kolme maalia. Niistä kaksi syntyi ylivoimalla ja olivat lähes identtisiä. Robertson kiekotteli Miro Heiskasen kanssa viivalla, kunnes Robertson löysi viimein hyvän laukausulinjan ja pääsi tinttaamaan kiekon ranteella maaliin.

Heiskanen keräsi viime yönä kolme syöttöpistettä. Muutkin Dallasin suomalaiset olivat erinomaisessa vedossa. Tehoille pääsivät Heiskasen lisäksi Roope Hintz (0+2), Joel Kiviranta (1+0) ja Jani Hakanpää (0+1).

Heiskanen on nyt iskenyt kauden 21 ottelussa tehot 3+16=19. NHL:n maalipörssiä johtava Robertson on puolestaan nakuttanut 24 otteluun tehot 22+17=39.

Voit katsoa Robertsonin hattutempun alta.