Washington Capitalsin maaliruisku Aleksandr Ovetshkin onnistui iskemään NHL:ssä keskiviikon vastaisena yönä kaksi maalia Vancouver Canucksia vastaan 1-5-vierasvoitossa. Venäläinen nosti uransa vieraspelien maalimäärän 403:een tehden historiaa.

Tuo näet on NHL Public Relations -nimisen Twitter-tilin mukaan enemmän kuin kenelläkään muulla kautta sarjan historian. Kakkoseksi tilastossa jäi kukapa muukaan kuin Wayne Gretzky.

NHL Public Relations

@PR_NHL
Alex Ovechkin officially has the most road goals in NHL history. His two-goal first-period tonight gives him 403 as a visitor, one more than Wayne Gretzky had in his career.

#NHLStats: media.nhl.com/public/live-up…

Venäläisen koko kauden saldo on 13+10=23, ja sillä irtoaa sijoitus pistepörssin noin sijan 40 paikkeilta. Capitals keikkuu puolestaan omassa divisioonassaan vasta kuudentena, kun 24 peliä ovat tuoneet 23 pistettä.