Kuusi kautta Calgary Flamesiä edustanut ja täksi kaudeksi Florida Panthersin riveihin jättitreidissä kaupattu Matthew Tkachuk palasi vanhalle kotiareenalleen keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa.

Tkachuk sai faneilta komeat suosionosoitukset ennen ottelua Flamesin näytettyä jumbotronilta tribuuttivideon vanhan tähtensä kunniaksi. Itse ottelun alettua fanit sen sijaan muistivat Tkachukia vaisuin buuauksin tähden saadessa kiekon.

21.50 minuuttia ottelussa pelannut Tkachuk jäi ilman tehopistemerkintöjä (-2) Flamesin napattua miehen paluuottelusta 6-2-kotivoiton. Tkachuk saikin kuunnella ottelussa Flames-fanien ”Huby’s better” -huutoja, sillä vaihdossa Tkachukista Flamesiin siirtynyt Jonathan Huberdeau iski vanhaa seuraansa vastaan tehot 1+1. Myös MacKenzie Weegar merkkautti syöttöpisteen entistä joukkuettaan vastaan.

Voit katsoa Flamesin Tkachukille tekemän tribuuttivideon sekä yleisön vastaanoton alta löytyviltä videoilta.

Calgary Flames

@NHLFlames
Welcome back, Chucky!

Sportsnet

@Sportsnet
Matthew Tkachuk is welcomed back to the Saddledome with a special tribute video from the @NHLFlames. 🙌

Hockey Daily 365 l NHL Highlights

@HockeyDaily365
"HUBY'S BETTER" rings throughout the Saddledome

#Flames