New York Rangersin aiemmin viikolla suorittama Ryan Reavesin treidi Minnesota Wildiin on heittänyt lisää vettä spekulaatioille Patrick Kanen siirrosta Manhattanille.

Reavesin kauppaaminen vapautti Rangersin palkkabudjettiin 1,75 miljoonaa dollaria tilaa. Tämä tarkoittaisi sitä, että siirtotakarajalla Rangersillä olisi noin kuusi miljoonaa dollaria vapaata palkkatilaa Chicago Blackhawksin megatähden tuomiseksi seuraan.

Asian huomioi 32 Thoughts -podcastissa myös Sportsnetin NHL-sisäpiiritoimittaja Jeff Marek.

– Kuinka paljon olisi puolet Kanen sopimuksesta? En tiedä miksi otin asian esille, jatketaan eteenpäin, Marek vihjaili mahdollisella treidillä ja sillä, että Blackhawks ottaisi pelaajakaupan yhteydessä kontolleen puolet Kanen tähän kauteen päättyvän sopimuksen 10,5 miljoonan dollarin vuosipalkasta.

Rangersiä on yleisesti pidetty ylivoimaisena suosikkina Kanen tulevaksi seuraksi. Jenkkitähden viime aikojen varsin haluttoman näköiset otteet kaukalossa ovat nekin omiaan heittämään lisää vettä siirtohuhujen rattaisiin.